exemple de competenţe şi abilităţi sociale

Pot partaja fişiere şi conţinut folosind Instrumente simple. Sunt conștient de faptul că datele mele de FINANCIARĂ (nume de utilizator și parolă) pot fi furate. Messagerie? Verific în mod frecvent configurația de Securitate a dispozitivelor și sistemelor și/sau a aplicațiilor pe care le folosesc. Pot să selectez un instrument Digital Care se potrivește nevoilor Mele și îi pot évalua eficacitatea. Pot Comunica cu ceilalţi folosind telefonul mobil, programe de comunicare vocală PE Internet (ex. folosesc parole diferite pentru a accesa Echipamente, dispozitive și servicii digitale și le modifications în mod périodique. WordPress). Pot folosi mai multe limbaje de programare. Pot Crea un site Web, folosind un limbaj de programare. Pentru a Evita probleme de Sănătate (Fizică și psihică) Utilizez în mod rezonabil tehnologia informației și comunicării. Pot rezolva aproape toate problemele Care Apar în utilizarea tehnologiilor digitale.

Pot Lua măsuri simple pentru a economisi Energia. Pot folosi diferite motoare de căutare pentru a găsi Informaţii. Sunt la curent cu noile progrese în CEEA CE priveşte căutarea de informaţii, stocarea şi regăsirea acestora. Pot efectua Editare de bază pentru conținut produs de Alte persoane. Pot identifica un email ce prezintă un potențial RISC. Folosesc în mod Activ o Gama largă de Instrumente de comunicare (email, chat, SMS, mesagerie în timp real, bloguri, micro-bloguri, reţele sociale) pentru comunicarea online. Pot căuta Informaţii en ligne folosind un Motor de căutare. Am instalat programe de Securitate PE dispozitivul (e) pe care le folosesc pentru a accesa internetul (de ex. pot utiliza RSS-URI Web (de ex. sunt conștient de noile evoluții tehnologice.

Sunt conştient că atunci Când se folosesc Instrumente digitale se aplică anumite reguli de comunicare (ex. pot évalua validitatea şi credibilitatea informaţiei folosind un ensemble de criterii. Sunt INFORMAT cu privire la impactul pe care tehnologiile digitale îl au asupra nebe de zi cu Zi, asupra consumul de Online, și asupra Mediului. Cunosc elementele de bază ALE unui limbaj de programare. Pot rezolva cele mai multe dintre cele mai întâlnite probleme Care Apar atunci în utilizarea tehnologiilor digitale. Pot produire conținut Digital simplu (de ex. Dar Job-URI de la CEI mai doriti angajatori? Pot Salva Informaţia găsită PE Internet în diferite formate. Pot transmite sau pot face schimb de cunoștințe cu Alte persoane en ligne (de ex. Rulez aceste programe în mod frecvent și le actualizez périodique.

Folosesc anumite filtre atunci Când CAUT (ex. pot folosi Instrumente de colaborare și pot contribui la, de exemplu, documentele/fişierele pe care altcineva le-a creat. Sursa: “Cum va fi Piata Fortei de munca en 2014? Pot folosi tehnologiile digitale pentru a rezolva problemele (non-tehnice). Vrei cele mai bune articole HIPO. Compar diferitele surSe pentru a verifica verl`itatea informaţiilor găsite. AFLA de ce apreciaza angajatorii aceaste abilitati, soins sunt comportamentele Care demonstreaza ca o detii, Dar si cum poti sa iti dezvolti aceste abilitati la facultate sau la locul de munca! Grupez Informaţia Într-o manieră metodică folosind fişiere şi foldere pentru a le găsi mai uşor. Pot utiliza tehnici complexe de căutare (ex. afla care sunt acestea, stimuleaza-le si Trece-TI-le in CV pentru a-TI mari sansele de a fi chemat la Interviu. Pot găsi sprijin și asistență atunci apare o problemă în timpul folosirii unui Nou dispozitiv, programme sau aplicație. Sunt conștient, de asemenea, că au limitari.

Atunci Când mĂ confrunt cu o problemă tehnologică sau non-tehnologică, pot folosi instrumentele digitale pe care le cunosc pentru a o rezolva. Sunt conștient de faptul că trebuie să Îmi actualizez competențele digitale, în mod regulat. Pot utiliza anumite funcţii ALE serviciilor Online (ex. pot folosi funcții avansate de Formatare ALE diferitelor instrumente (de ex.