5 Якостей, Якими Треба Володіти, Аби Розпочати It-карєру

Окрім власне мови програмування і курси проджект менеджера англійської мови, програмісту також потрібно володіти ще й іншими знаннями. Що саме це за знання – залежить від напряму, обраного вами. Веб-програмісту точно потрібно знати HTML, JavaScript і CSS. Десктоп-програмісту необхідно вчити API операційної системи і різноманітні фреймворки.

як стати IT спеціалістом

Стратегії Максимізації Успіху Як It-спеціаліста

  • Розвиток в IT-індустрії безперервний, і щоб досягти успіху, необхідно залишатися в курсі останніх технологій і трендів.
  • В першу чергу – вміння знаходити вихід із складнощів.
  • Сфера інформаційних технологій овіяна багатьма стереотипами.
  • Серед них –  «Тестування програмного забезпечення» Сема Канера, Джека Фолка та Енга Кека Нгуена.
  • Кінцева мета навчання – влаштуватися на роботу програмістом.
  • На основі власного досвіду, поділюся тим, що потрібно знати.

Якщо вас цікавить загальний рейтинг українських університетів, подивіться рейтинг Топ-200 Україна. Нагадаємо, раніше ми розповідали, як військові можуть навчатися ІT безкоштовно. З навчальними закладами в інших містах України ви можете ознайомитися за покликанням. Емігрують здебільшого стартапери, які прагнуть потрапити на ринки більш розвинутих країн (США – одна з найперспективніших країн для розвитку стартапу). Для вступу в коледж зазвичай потрібно мати високий середній атестаційний бал, особливо з математики, інформатики та англійської мови.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>